· 2 petxugues de pollastre
. 1 ceba picada
. 1 cullerada petita de pebre
. 1 culleradeta de comí
. 1 culleradeta d'alls picats
· pa remullat en aigua
. sal
. llet
.1/2 quilo de patata
· 50 grams de cacauet torrat
· Sal, pebre i comí
· Preparació:
Es remulla el pa en llet, s'esmicola i es forma una massa. En una olla es bull el pollastre amb sal. Després de la cocció, es talla i s'esfilagarsa. A part, en una olla amb oli es prepara un amaniment amb els alls, ceba picada, ají, pebre i comí. Quan això està cuit s'hi afegeixen el pollastre esfilagarsat, el pa remullat i es remena tot el preparat. S'hi afegeix la llet. Es serveix juntament amb les patates tallades en meitats i s'adorna amb formatge fresc, olives, ou dur i enciam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada